Happy Halloween!My halloween costume from last year.

Happy halloween på er! Har ju redan hunnit fira halloween en gång i år, men blir två gånger i år precis som förra :) Då firades halloween både i Åbo och Jakobstad, tänk så mycket som förändras på ett år...
 
I helg blir det festligheter vid Melody, hoppas bara my stuff hinner komma, fattas två saker för att få min outfit komplett ;) Kommer bli så kul, Can´t wait :) Får se vad man hittar på ikväll Halloween till ära :)
 
Kram
 
 

 
 

California King bed.

 
 
 
 
 

Pictures from 2011.
 
Hej! Har kollat igenom bilder från förr på datorn, så kul att blicka tillbaka. Bilderna ovan är tagna av Sara, Topeliusparken i Nykarleby gör sig så bra på bild om somrarna, har haft många photoshoots där :)
 
Nu ska jag kila iväg till loppiset, hörs! ♥

Stairs to Infinity.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Photos by Michelle - Edit by Me
 
Prövade på en annan redigering än jag brukar, vad tycks? :)
 
Idag har jag hunnit med mycket, varit på kaffe med kompisarna, varit på en löprunda, handlat och ikväll blir det det att dra iväg till Ollis, perfekt dag alltså! :)
 
Kram ♥

Sneak peek

 
Hej! Helgen var riktigt lyckad med halloween partaj, bästa kvällen på länge faktiskt! Bilder kommer imorgon :) Här kommer en liten Sneak peek på dagens outfit, ska försöka hinna redigera bilderna idag om inte annat kommer outfitbilderna upp imorgon! :)
 
KRAM

Summer Throwback.

 
 
 
 
Bilder från sommarens Jakobsdagar.
 
Trevlig lördag på er! Idag har jag planerat min outfit inför ikväll! Dansat och sjungit till en viss superstar, any Ideas? :D Kommer bli så himla kul ikväll! Netti kommer hit senare och sen drar vi vidare till Ollis.
 
Nu ska jag ut å springa, hörs imorgon! :)
 

The Secretary look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Här kommer lite bilder på en outfit från förra veckan :) Körde lite på secretary looken. Gillar verkligen klänningen, har ännu inte hunnit använda den fast den inhandlades förra året :) I helg blir det förhoppningsvis Halloween firande, är så taggad! Kommer bli hur skoj som helst :)
 
Trevlig fredagskväll på er! :)
 

SNEAK PEEK

 
Hej Sweeties! Ska just pallra mig till butiken, blir och handla lite mat och senare ska jag in till stan för att fundera lite över helgens halloween partaj. Här kommer en liten Sneak Peek på förra veckans outfit :) ♥
 
KRAM

Café de Paris

Nyinflyttad till Vasa blev det en fika med Michelle på Café de Paris.
Blev en kycklingwrap för min del :)
My lovely friend.
 
 
 
 
 
 
Vill ha tavlan! Så sjukt fint :)
Det känns verkligen som du skulle sitta på ett café i Paris, så himla fint inrett och passar perfekt att catcha upp med en kompis eller varför inte gå på en mysig date :)
Michelle har finaste almanackan i sin ägo.
 
 
 
Och vad är ett café besök utan efterrätt!? Vi tog varsin glasskakao som var himla god men dock inte lika god som deras kakao gjord på fazer choklad, den är helt divine!
 
 
 

Födelsedagsfirande.

 
 
 
 
 
 Bolero / Primark // Top / H&M // Skirt / Gina Tricot // Earrings / Lindex
 
I söndags vankades det kalas för mamma fyllde nämligen 50! Piffade till mig lite xtra dagen till ära. Invigde min bolero jag köpte i London, gillar den verkligen och känns lite vintage inspirerad :)
 
Bjöds på smörgåstårta och massor med sötsaker, sist jag åt smörgåstårta var på min examensfest så var verkligen efterlängtat, smörgåstårta in my ♥. En riktigt lyckad dag helt enkelt :)
 
Imorgon kommer jag attenda min första sitz, temat är nämligen Oktoberfest. Har fixat ihop min outfit så nu är allting klart, I´m so excited :D
 
KRAM

SNEAK PEEK

 
Här kommer en liten Sneak Peek på min outfit från mammas 50-års kalas :)