Couch.

Lite inredningsinspiration denna fredag.
Vill verkligen ha en soffa i lägenheten snarast, känns så tomt nu eftersom endast köket och sovrummet är möblerat. Vill ha en soffa i mörkgrå, skulle vara så fint! DÅ kan man ju variera i all oändlighet med färgglada kuddar och mattor :-)
Har beställt lite från Ikea då familjen var dit som jag kommer få ihelg, längtar! Men blir nog snart ett besök själv dit så man får i ordning lägenheten nån gång!
 
Kram ♥

I LOVE LONDON.

 Foto: Jennie Nystedt
Åh LONDON! Här ser ni lite bilder från en av de bästa resorna jag gjort. Det var andra gången jag besökte Storbritanniens huvudstad och blev allt förälskad ♥

Var senast där hösten 2012 då jag bodde i Åbo. Hann med mycket under veckan bl.a hittade jag BÄSTA vintage butiken med billiga burberry trenchcoats! Testade Fish n chips, prövade på Londons uteliv och så blev det förstås en massa turistbilder! :-)

Till hösten har jag och killen bokat en till resa!! Kommer bli så skoj, men mera om det sen då det närmar sig ♥

Flowers.

 
 
Dress Vintage // Bag Second Hand // Glasses H&M
Hello Sweeties ♥ Ville visa er en outfit jag hade förra veckan :) Klänningen är fyndad second hand för 3 euro! Gissar att den kommer från 50-talet och materialet känns som en bordsduk hehe ;) Midjan är väldigt smal så kan bara ha klänningen på mina skinny days eller då jag knappt rör mig ;) 
 
Älskar verkligen klänningar med lite vidd i kjolen eftersom det är så kul att snurra runt i dem (som ni kan se på bilderna ;) 
Vad tycker ni om min outfit? ♥
 
 

Sneak Peek.

 
Hej! Tog en powernap efter jobbet och sov tydligen flera timmar! Ville visa er en Sneak Peek på en outfit jag bar för någon vecka sen. Mera bilder kommer upp senare ikväll ♥

Stockholm Day 1

 
På eftermiddagen for vi till Vasa flygfält för att ta flyget till Stockholm!


Första gången jag flög med Norwegian :)
Våra magar gapade efter mat då vi anlände in till Stockholm city, så vi klev in på närmsta restaurang. I detta fall blev det Burger King.
Gick runt på Norrmalm.
 
  
 
Efter lite letande hittade vi äntligen till Gallerian!
Första stoppen blev River Island, en av favoriterna!
Tyvärr var Sandra Beijers kollektion vid J.C slutsåld :(
En sån vill jag ha.
Nästa blev NK! Tips att besöka då det är sommarrea! :)
Sen blev vi upphämtade nära Plattan av min kusin. Blev en liten släkträff sen på kvällskvisten innan vi laddade batterierna inför en fullspäckad dag!