TOP OF THE ROCK.

Cheesy tourist pic, check ;)
 
Redan före resan hade vi bestämt att Top of the Rock kommer vi att besöka. Visst är Empire state något man borde uppleva men eftersom jag var ute efter fina foton ville jag ha med ESB på bilderna också. Vi hade inte alls planerat vilken dag vi skulle upp i Rockefeller Plaza men blev en dag då det var lite mulet väder. Efter vi köpt våra biljetter väntade vi i 2 h innan det var vår dags att ta hissen upp till toppen (vilken var supersnabb) Väl uppe fanns det 3 olika våningar, de två första med glas och högst uppe var det fri sikt över hela manhattan och central park. Eftersom vädret inte var det bästa blev det inte så bra bilder på Empire state building, men dock bättre över central park :) Fick även en par bild uppe på toppen som en vänlig själ fotade. 
 
Rekomenderar verkligen att besöka Top of the rock om ni är i NY, sjukt bra utsikt och inte lika lång kö som till ESB :)
 

Pictures from when we visited Top of the Rock.

Living room inspiration.

Source: Lisa Olsson
 
Idag står Lisa Olsson för dagens inspo. Har ju nyss flyttat tillsammans med min kille och håller som bäst på att inreda lägenheten, precis Såhär vill jag att vårt vardagsrum ska se ut! Hur snyggt!? Funderar faktiskt på att beställa hem lampan, koppar e något som jag dras till inom inredning väldigt fint att bryta av mot en annars ganska stilren inredning. ♥
 
I just moved in with my boyfriend so now we´re planning how our living room should look, I really love what Lisa Olsson has done with her place, thinking about doing something similar with our living room.
 
XX
 
 
 

Pedestrian walk.

Shirt Vero Moda // Skirt NY // Shoes Nelly.com // Bag Chanel
Photo: Ellinor Kula // Edited by me
 
Tjo! Känns som dagen bara rusat iväg. Idag har jag hämtat ut lite paket med lite kläder jag beställt, bl.a de perfekta höstskorna :) Sen blev det en sväng till biblioteket för att låna lite böcker och senare mötte jag upp Elli för att plåta outfitbilder! Har massvis outfits att visa er som jag ännu inte hunnit visa, men nu är iaf alla bilder redigerade! 
 

What a hectic day! Started the day with a visit to the post office to pick up some package. After that I went to the library for some books to read this autumn! Met up with my friend to shoot some pictures for the blog. How have you´re day been? ♥
 
XX
 

PRADA SAFFIANO LUX TOTE.

 
 
Då jag var i New york bestämde jag mig för att äntligen investera i en ny designerväska. Har haft just Prada i åtanke sedan några år tillbaka då jag prövade den vid Harrods i London. En svart enkel väska är ett måste i min garderob eftersom just den passar så bra färgmässigt och så är det verkligen ett köp man inte ångrar i första taget. 
 
Blev speciellt förtjust i Prada Saffiano Lux tote i medium storleken med axelremmar. Hade nästan gett upp hoppet på att köpa den eftersom i Usa tar de 15 procent mera på designerkläder än i Europa, men till min förtjusning hittade jag en affär de de sålde pre-owned luxury goods och just där var den, min egna Prada! 
 
Vad tycker ni om mitt köp? ♥
 

In New York I decided to finally buy my first Prada bag, I´ve been craving for it for ages and now it was finally mine. Found a pre-owned luxury goods store where I bought it, I´m so in looove!! ♥
 

NYC - Day 5.

 
Femte dagen i New York blev ett besök till Museum of Natural History, verkligen sjukt stort skulle väl kunna gå runt i flera veckor. Tröttnade efter nån timme till skillnad från Anders som var i extas ;) Sjukt häftigt iaf med dinosaurie fosilerna och "blåvalen" som visar dess verkliga storlek. 
 
Kram 
 
 
 

Busy street.

Shirt and Skirt Forever 21 // Jewellery H&M // Bag Chanel
 
Hello Sweeties! Wanted to show you an outfit we shoot in NY. The same day something really funny happened, some random people asked us in H&M where we where from and said what we looked stylish, Can tell it really made my bf day ;) 
 
Found this skirt at Forever 21 the previous day and It just screamed My name! Forever 21 is one of my favourite low-end stores, You´ll always find something stylish and affordable here. I´m so happy about my purchase, what do you guys think? ♥
 
XX
 
 
 
 
 

Interior Pineapple

Vad kan man göra med en ananas? Inte bara äta utan passar ypperligt till inredningen. Då jag fick höra att H&M home hade gjort sin egna variant var jag snabb på att beställa hem ett eget exemplar. Ananas har varit väldigt hett på inredningsfronten och har sett det på otaliga instagram och inredningsbloggar, så fint i metallfärg som piffar till hemmet lite extra. Min ananas kommer stå i köket och vara fylld med godis eller annat gott. 

Found the perfect Interior Pineapple from H&M Home. You can find it HERE.


hej on Make A Gif
 
Kram ♥

Vardagslyx


Började morgonen på bästa sätt med ett besök till kosmetologen. Elli har börjat på kosmetolog så jag fick vara provkanin då de har fotvård, kommer nog ställa upp frivilligt flera gånger ;)
 
Nu ska jag ställa mig färdigt för ett möte och senare idag kommer ett inredningstips uppe på bloggen, so stay tuned!

My weekend in pictures.

Did some shopping on saturday and finally got my sushi fix!
Girls night out ♥
American pancakes on sunday morning. ♥
Did some painting on sunday for my new closet! 
 
Har en riktigt lyckad helg bakom mig! På lördag blev det shopping med Elli och sen take away sushi. Senare på kvällen blev det en efterlängtad utgång, hade så skoj! På söndag var jag ju lite tröttare en vanligt så fick bli en pankaksfrukost :) Lyckades få samma konsistens på pankakorna som i Usa, så himla gott. Senare målade vi min nya garderob som killen fixat till mig :) 
 
Hur har er helg varit? ♥

The perfect leather pants.

Foud the perfect pair of "leather" pants at H&M divided.
 
Ett måste i min höstgarderob är ett par snygga byxor i läder. Inne vid H&M hittade jag ett par vid divided avdelningen som verkligen hade allt jag sökt efter, lagom hög midja, tight passform och inte för tunna. Love at first sight!
 
Vad tycker ni om mitt fynd?