Höst shopping

 Did a bit of autumn shopping :)
 
Förra veckan blev det lite shopping i Vasa, finns så mycket snyggt nu i butikerna! Kom hem med två basic t-shirts från J.C som var på rea, ett par skor från H&M, En blå tröja från Gina och en grön från Espirit. Köpte också en klänning från H&M men glömde att fota den.
 
Senare ikväll blir det dags för läsårets första sitz, ska bli spännande! Kram ♥

Fav blogs #8 Akerstroms

Hej! Idag tänkte jag tipsa er om en ny blogg. Akerstroms drivs av Felicia Åkerström som är från Stockholm men är nu bosatt i New York där hon pluggar fashion marketing på Berkeley Collage. I hennes blogg bjuder hon på New York tips, mode och outfits. Skulle verkligen inte tacka nej till hennes väskgarderob bestående av märken som Chanel och Chloe. Ni hittar hennes blogg HÄR.
 
It´s tuesday and time for a new fashion blog, today it´s Akerstroms turn. Akerstroms is written by Felicia Åkerström who is a swede living in New York. She´s currently studying Fashion marketing at berkeley collage. In her blog you will find outfits, her everyday life in New york and inspiring pictures.

Biker

Top Gina tricot / Leather jacket J.C / Skirt 2hand / Shoes H&M / Bag Ysl
 
Hej! Blev ett lite senare inlägg idag men ville iallafall visa outfitbilderna :) Idag har jag hunnit fota lite uppgifter vilket är bra så inte allt lämnar till sista minuten, imorgon ska jag spendera dagen med att redigera alla. Vad tycker ni om min outfit? 
 
 

Sneak peek

Hej på er! Idag och imorgon har vi självstudier så ska passa på och göra klart några fotouppgifter vi har :) I helgen har vi äntligen flyttat ut ur lägenheten, började klockan 10 på morgon och var färdig först 8 på kvällen så var en väldigt tung dag. Sen igår sprang killen ett halvmarathon som jag var och fotade lite till. Slänger upp två bilder på en outfit jag ska visa er mera sen av. ♥
 

Recension av Fitnessguru produkter


 Inlägget är ett sammarbete med Fitnessguru.
 
Har länge varit intresserad av fitnessgurus produkter så blev positivt överraskad då de kontaktade mig. Har fått testa på deras nyheter Double Chocolate protein pulver och Pre-workout med cola smak. Jag gillar oftast inte smaken av proteinpulver men Double chocolate har en mycket godare smak och är lite sötare än andra proteinpulver som jag testat. Pre-workout brukar jag ta före träning för att få energi. Smaken var helt okej men kändes lite "mjölkig" så inte riktigt som celcius men helt klart värt att testa! :)
 
Kram ♥

New Nike sneakers

 
Senast jag var till top-sport i Vasa hade de lite erbjudande på Nike skor. Har ju länge velat ha ett par Nike sneakers men inte varit säker på färgen, då jag såg dessa ljusgråa blev jag fast ;) Har bara hunnit använda dem en gång men de är verkligen superbekväma och roliga att matcha till olika outfits för att få en sportigare look. Nike Kaishi heter modellen om någon undrar. ♥
 
Finnally got myself a pair of Nike sneakers! They go great with everyday outfits but also for working out. probably not for running but more for gym training. I really like the combination with ripped jeans and sneakers, gonna show you a look later. ♥

Black dress

Top and skirt Bikbok / Glasses Asos / jewellery H&M / Bag Ysl
Foto : Ellinor Kula
 
Hej på er! Idag ligger jag hemma och är sjuk, sjukt irriterande eftersom jag var sjuk för en månad sen :( Men blir nog skola imorgon ändå. Tiden har gått väldigt fort, har gått nu i skolan i en månad och det känns nog mindre än det. Hittills har vi haft ganska korta dagar vilket är skönt så man hinner göra annat också. Tänkte lägga upp en outfit Ellinor tog på mig för några veckor sen, sen efter denna blir det mera höstiga ;)
 
Kram ♥
 
 
 

Fav blogs #7 Fake Leather

Find the blog HERE
 
Idag blir det en internationel blogg jag tipsar om, Fake Leather drivs av Adriana Gastelum som bor i Barcelona.
 
"I’m not the kind of girl who knows all the designers or every single collection, I just know I love clothes and I love to mix and match designer pieces with affordable ones. Still, I like to introduce high-quality, chic yet wearable outfits in Fake Leather with beautiful photography and a few tips on food, lifestyle, beauty and every other little passion I have."
Hope you like it! ♥

My Fashion Snapshots #8


One of my favorites, Ice coffee
 Reading a new book, How to be parisian.
An outfit from the summer, love the all white look!
The best desert, American Pancakes and also super easy to make :)
 
Hej på er! Trevlig måndag på er :) Helgen har varit ganska lugn och spenderade söndagen med Michelle så nu har jag massor med outfits på lager, vilket alltid är bra ;) Var längesen jag körde my fashion snapshots så tänkte dela med mig nu några från senaste tiden. Åt pannkakorna i Esse förra helgen och de var så goda! Boken köpte jag i London och har faktiskt läst ut den, väldigt kul och intressant bok, verkligen läsvärd :)
 
Kram ♥

Avocado toast

 
Flera morgonar har börjat med avocado toast, så himla enkelt och gott! Bara att skiva en avocado (helst mogen) lägg skivorna på ett bröd, pressa lite citronsaft över och sen lite salt. Perfekt mellanmål och väldigt nyttigt dessutom. Idag har vi gått igenom vad alla i klassen har för mål med utbildningen, vilket har varit roligt att lyssna på. Slutade skoldagen med att gå runt i lite butiker, finns ju så mycket snyggt just nu! Men måste spara pengar nu eftersom vi kommer åka till Stockholm om 5 veckor med klassen, ser verkligen fram emot det :)
 
Kram ♥