Barcelona Sightseeing - Parc guell and La Sagrada Familia

 
 
Hej på er! En av mina måste då jag reser till ett nytt ställe är att försöka hinna se staden så mycket som möjligt. En av checklistorna för vår barcelona resa var att besöka Parc Guell och Sagrada familia. Vi började morgonen med att ta bussen med många uppförsbackar till den kända parken i Barcelona. Tyvärr var det fullbokat till kvällen så vi fick inte ta del av hela parken utan bara den delen som var avgiftsfri men som också var riktigt fin. Gick också att ta bussen vidare till Tibidabo som är ett berg med ett parisehjul och en katedral, blir nog ett besök dit till nästa resa :)
 
Efter att ha vandrat runt i 30 graders värme i någon timme innan vi fortsatte iväg till La sagrada Familia. Vi var verkligen vrålhungriga och tänkte att vi skulle beställa en paella men alla ställen i närheten var helt sjukt överpris så vi bestämde oss för att vandra iväg en bit för att hitta ett billigare ställe. Efter att vi var mätna och belåtna gick vi till sagrada familia för att ta lite foton och det var verkligen häftigt att se den irl. Ett måsta att besöka ifall ni är i Barcelona! :)
 
One day on our Barcelona trip we went by bus to Parc Guell. Such a cool park and a must if you´re in Barcelona. Later we went to La sagrada familia for the typical tourist attraction, a really fun day to see something different than barceloneta ;)Kom ihåg mig?