Lace up top

 
 
 
Top HERE / Trousers H&M / Bag Chanel / Necklace Jane Koenig (Inlägget innehåller en adlink)
 
Hej på er! Kan ni tänka er att det är första maj imorgon? Känns som det nyligen var januari, tiden går ju så fort :) Så många roliga projekt att se fram emot innan man tar sommarlov, bl.a kommer vi ha en modeworkshop som kommer bli spännande så får man bilder till sin portfolio. Vad har ni för planer ikväll? Själv är jag påväg till Vasa för att fira vappen, kommer bli skoj! 
 
Hi! Hope you´re having a great start to your weekend. Today its vappu and I´m celebrating it in Vaasa like always ;) Found this cute top from New look that I wanted to show you how I style it. 
 

Den perfekta jeansjackan

Denim Jacket HERE, Budget option HERE / Jeans HERE / Shoes Asos / Inlägget innehåller adlinks
 
Hej på er! Gjorde en beställning från Zalando och på skoj beställde jag lite från Topshop för att testa deras kläder. Hittade den här jeansjackan och jag blev direkt fast, tror vi än menade för varandra eftersom modellen heter Matilda ;) Vad tycker ni om min outfit?
 
Hi! Found the perfect denim jacket for spring! I really like that it feels vintage and I found it at Topshop that you can get from Zalando :) 
 
 
 

Recept på nyttig smoothie

 
 
Hej på er! Idag tänkte jag tipsa om en nyttigare smoothie! Har faktiskt aldrig förut gjort en grön smoothie så var på tiden :) Blev riktigt god och härlig grön, smaken varierar ju beroende på vilken frukt man använder sig mest av. Verkligen en smoothie jag kommer göra flera av, nu dags att plugga på italienska inför morgondagens prov :)
 
 
Hi! Tried a new smoothie recipe. You´ll need banana, mango, spinach, pineapple and some water. put everything in a blender and it´s done! 

Birthday girl

 
Idag fyller jag 24! ♥

Vårkänslor!

 
Hej på er! I helgen har det varit påskledigheter så då passade jag och Sara träffas för att fota en outfit. Blev ett riktigt fint vårljus och blev SÅ NÖJD med bilderna, Hur fina! Älskar att det börjar bli ljusare så man kan fota senare på dagen också ;) Skolan är så stressig just nu och känns som jag gör skolarbeten 24/7 men snart är det sommarlov, en månad kvar nu bara så nog ska det gå! Nu ska jag snart iväg på Italienska kursen så vi hörs! ♥

Livet just nu alltså!

 
Efter ha en riktig dålig början på året så är jag så lycklig just nu, efter regn kommer ju solsken!
 
 Saker som kommer hända inom den närmsta framtiden
 
- Fixat sommarjobb vid en tidning.
- Kommer åka till Stockholm i tre månader på praktik vid en fotograf.
- Åker till Danmark på en studiokurs två veckor i juni.
- Blir utbyte nästa år i ett halvår (gissa vart ;)
 
Så ni kan gissa er hur glad jag är just nu då allt är fixat. Har som sagt sökt praktik hur länge som helst utomlands, och äntligen nappade det! 

Monday

Top Lindex / Jeans Bershka / Shoes Zara 
 
 
Hej på er! Hoppas ni haft en fin påsk! Har varit lite problem med att få upp inlägg på bloggen så har ännu inte hunnit visa er en outfit jag hade på mig då jag var och fotade med josefin! Älskar ju som sagt vitt och bästa årstiden för det är ju till vår och sommar. Har redan börjat städa undan vinterplaggen och väntar bara att det ska bli lite varmare väder för att kunna ha på sig alla tunna vårplagg :) 
 
Here´s an outfit I wore when I was to Vaasa and shot with Josefin who also is a blogger. I really like the all white combo and spring and summer feels the best the time to wear it. Can´t wait to start wearing more spring pieces! 
 

Suede and all white

Top & Jacket H&M / Skirt Zara / Bag Louis Vuitton
 
Hej på er! Hoppas ni haft en skön helg :) För min del har det bara varit skolarbete men roligt sådant! Håller på att klippa ihop en lookbook till Josefin som jag var och fotade i veckan. Knepigt att lära sig ett nytt program men gillar verkligen att filma och redigera, visar er resultatet sen då den är klar! Hoppas ni får en fin måndag ♥
 
Hope you´ve had a great weekend. I really like the all white look, today I combined it with a suede jacket from H&M. ♥
 

Drömörhängen från Lily and Rose

Ni hittar örhängena HÄR och liknande HÄR i en annan färg. (adlinks)
 
Fick världens finaste namnsdagspresent i år, ett par lily and rose örhängen! Har önskat mig dem i kanske två år och de är verkligen helt underbart fina, passar både till vardags och fest! Mina örhängen är i modellen Sofia. Lily and rose är ett märke jag gärna skulle äga flera smycken eftersom de verkligen har riktigt snygga statement smycken så kommer definitivt bli flera köp därifrån! Vad tycker ni om mina nya örhängen? ♥
 
For my name day I got a beautiful pair of earrings, from Lily and Rose! I´ve been wanting them for ages and they are as beautiful in reality as in the pictures. Can´t wait to start wearing them.
 
 
 
 

Två dagar i Åbo

 
Hej på er! Förra veckan blev händelserik med bland annat två dagar i Åbo. Var riktigt roligt att få besöka staden jag tidigare bott ett halv år i. Tog självfallet med kameran så blev några bilder. Så kul att träffa Sara som jag träffar alldeles för sällan. Två dagar med plugg så ni kan gissa man var lite trött då man sen skulle fira pampas nationaldag ;)
 
 
Kram ♥