Mina Favoritserier just nu

Jag älskar verkligen att hitta nya serier att titta på, så mycket roligare att titta på än filmer då man följa med på ett annat sätt. Här tänkte jag ta och lista mina favoriter just nu!
 
 
1. Casual
En serie från 2015 med 3 säsonger. En serie som handlar om en nyligen skild kvinna som flyttar in hos sin bror med sin dotter. Man får se hur de dejtar helvilt. En lite annorlunda serie men tycker den är riktigt bra!
 
 
2. Divorce
En serie med Sarah Jessica Parker i huvudrollen. Tyckte inte man drogs med i serien i början men efter några avsnitt blev den mycket bättre. Handlar om ett par som ska separera eftersom de har växt ifrån varandra.
 
 
3. The OA
Favoritserien i min lista :) Ifall ni kollat på Stranger things kommer ni älska serien! Början kan vara lite trög men från tredje avsnittet blir serien verkligen riktigt spännande, vet inte vad jag tycker om slutet men en serie värd att spana in. Handlar om en försvunnen flicka som efter sju år återvänder hem, efter att varit blind har hon nu synen i behåll. Bildar en grupp med ett gäng personer i hemstaden som hon berättar sin historia för.


Pisa    •  

Oj aldrig hört talas om nån av de serierna. Den sista verkade ju riktigt spännande. Ska kolla in dem. Känns som jag inte gör något annat än kollar serier för tillfället men.. Det är ju så kul!

Svar: Älskar också serier, synd bara att man blir så lätt in i dem å börjar sträck kolla ;D
Matilda Wikblom

Felicia    •  

The OA, är helt underbar serie! Så speciell! :) Längtar till nästa säsong!

Svar: verkligen helt superbra serie!
Matilda Wikblom

mariaanderzon.se    •  

Har också sett The OA och Divorce!! OA var ju helt bananas jäkla bra. Blev besatt och såg alla avsnitt på några dagar haha.

Svar: Ja verkligen, en serie som man dras med i! :)
Matilda Wikblom

Henrietta    •  

Bra tips! Söker faktiskt efter en ny serie att se just nu :)

Svar: Verkligen riktigt bra serier! :)
Matilda Wikblom


Kom ihåg mig?